Plastične cijevi fitinzi tehničkih veza Savjeti

Cijevi ekstruzija treba da imaju visoku viskoznost materijala, a injekcije kalupljenje zahtijeva materijal s visokom likvidnošću. Proizvoda zahtjeve za cijev zajednički je vrlo visoka.

U cijevi i zajednički brtvila u industriji koristeći napredne tehnologije, kroz korištenje roman aktivan katalizator je potrebno kontrolirati molekularnu strukturu.

Formiranje cijevi proizvodni proces je vrlo profinjen, čak i velike rotacijske kalupljenje velikih zglobova. Europska potrošnja od oko 3,5 milijuna tona plastike godišnje. Cijevi u kanalizaciju, vodovod, vodovod, ceste i drenaža aplikacija u područjima kao što su povećana, tržište raste.

Umreženi polietilen se više koristi za vodovod tržištu, izbjegavajući gubitak skupo bakrene cijevi. Može se instalirati po nižoj cijeni i brže. PEX armature može smanjiti sistem i omogućava korištenje različitih cijevi fitinzi. Energija je vrlo važan faktor, 66% energije koja se koristi u procesu, a primjenjuju se uglavnom u električni motori i cijevi grijanje. Koristite samo motorna brzina, može smanjiti nepotreban rad; cijev kontrolirane temperature 30-70% troškovi grijanja mogu se spremiti. Fluorirane polimera za industrijske cijevi i tlačne cijevi, te fluoropolymer u tople vode sustava i spojnice u izvrsnu kemijsku otpornost.

Plastične cijevi fitinzi tehnologija, i potrebu da nastavi s inovacijama, da ga kombinirati s razvojem puta, razumjeti potrebe razvoja svih obrta.