PVC cijevi

PVC cijevi postoje tri vrste veza oblika, naime gume sučelje (R-R), spajanje (T-S) i spojevi s prirubnicom. Kada curi došlo nakon izgradnje može se koristiti za dodatak šećera cijev, vezivanje, metoda, zavarivanje popravak staklena vlakna.

1. veliku štetu od PVC cijevi zamijeniti cijelu cijev, dense konektora može se koristiti za zamijeniti cijevi pristupa.

2. propuštanje postupanja u otapalu ljepila, otapala mogu se koristiti. Voda u odvodne cijevi i cijevi negativni tlak i ljepilo i Grouting u curenje na pora. Zbog negativnog tlaka u cijevi, ljepilo na disanje pora i postići svrhu spriječiti curenje.

3. jačanje veza je uglavnom za PVC cijev prolazi kroz male rupe i spojeve za propuštanje. Koristite duga 15 ~ 20cm promjera cijevi, vertikalne otvorene metode ljepilo zajedničko kućište i ispune vanjsku površinu cijevi, nakon što je ljepilo seta sjedne na curenje.

4. staklena vlakna je ojačana sa epoksi agenta u smola rješenje, koristeći staklo vlakna tkanina impregnirana smolom rješenje, čak i omotan oko površine PVC cijevi ili spojevi curenja, na liječenje, staklenim vlaknima ojačane plastike. Budući da metoda jednostavna konstrukcija, tehnologija lako svladati, uključiti efekt i niske cijene, propuštanje-dokaz zamke ima visok koristiti vrijednost.