Modernizacija proizvodnje PVC cijevi

U ovom trenutku u plastične cijevi je uglavnom aplikacija od krute polivinil klorid (PVC) cijevi i CPVC cijevi, PVC PVC cjevovoda zbog njegova dugog razvoja vremena, korisnik prihvaćanje je bio dosljedan sigurno.

PVC cijev ima veća čvrstoća, krutost, prednosti materijala za nižu cijenu, a imaju bogato iskustvo u svim dijelovima svijeta su još uvijek naširoko koristi, u našoj zemlji je bio u mogućnosti osigurati drenažu, i vanjski pokopan odvodnje cjevovod inženjering pružanje kvalitete više pouzdan, podržava cijeli set PVC cijevi i fitinzi, PVC cijev u budućnosti sigurno će još uvijek postoji biti mjesta za razvoj u Kini.

U Kini, PVC cijev više od nešto više od 600 poduzeća, kapacitet proizvodnje o 11O milijun t. proizvodnja razmjera više od 10.000 t o više od više od 30 mjerila na 6.000 ja Wan t od oko 60 ili, u urbanim sredinama stambena zgrada drenažne cijevi, prema statistikama, 1998 PVC cijevi koristi se u nekim gradovima cijene od oko 90% , u ponudi liniju za dio grada je više od 5.000 km, maksimum cijevi promjera je 630 mm. PVC cijevi proizvodnja nalazi se u osnovi su do sada, PVC cijev je krenula na razine velikih razmjera proizvodnje.