PVC je Plastični materijal koji zamjenjuje metal u nekoliko aplikacija, PVC smole se često isporučuje u obliku praha i dugoročno skladištenje je moguće jer materijal je otporan na oksidaciju i razgradnju. Raznih aditiva i pigmenata se dodaju PVC tijekom faze obrade, a spoj je potom pretvoren u PVC proizvoda.

Huasheng cjevovoda je našao veliku investiciju potencijalne za PVC materijal, započeli smo posao od 1988.In kako bi se s tržišta zahtjev, nije istražio mnoge serije za PVC cijevni sustav. Dalje više, Huasheng je razvio novi Plastični materijal kao što su PE, PPH za snabdjevanje hranom za različite kupce.


Dobro došli u posjetu našoj radionici.


image003_副本.jpg


Kvalitete potrebno najveću ulogu za razvoj poduzeća, Huasheng je stručni tim zadržati kvalitetu prije tereta napušta tvornicu. Masovnu proizvodnju treba pokrenuti sve dok mala-mnogo testiranja kvalificirani. Osiguranje kvalitete pojednostavljuje proizvodnju i osigurava da finalni proizvodi zadovoljavaju kriterije kvalitete kompanije. Osigurava pravilno obavljeno procesa koristi za dizajn, test i proizvoditi proizvode.

image003_副本2.jpg